About Kermisorganiser

Welkom op Kermisorganiser.nl

Deze site is opgericht met als doel een easy to use agenda te bieden die een zo volledig mogelijk overzicht moet bieden van kermissen.
Om dit te bereiken kan iedereen die lid is van deze site kermissen aanmelden.

Er bestaan al een aantal initiatieven die soortgelijke overzichten bieden, maar naar onze mening ontbreekt bij iedere variant wel iets. Soms is het zich bijvoorbeeld beperkt tot een bepaald land, bij andere ontbreekt het attractieaanbod en vaak zijn er geen locaties vermeld.

Door op kermisorganiser.nl de optie te hebben om zelf kermissen aan te melden hopen we een zo volledig mogelijk overzicht te kunnen bieden van kermissen in binnen en buitenland. Tevens is er de mogelijkheid om ook toerlijsten te bekijken en toe te voegen.

Kermisorganiser.nl is een initiatief van Achtbaanfanclub en Pobresh.com.


About Achtbaanfanclub

Achtbaanfanclub.eu is een website ontstaan in 2002, Op dit moment heeft de site 2 hoofdonderwerpen kermis en attractieparken. Ook vind je er een deel dierentuin en overig, waar ook Kermismodelbouw onder valt. Je vind er veel fotoreportages en video's van eerder genoemde onderwerpen. Achtbaanfanclub hoopt met kermisorganiser.nl een zo compleet mogelijk alternatief te bieden voor alle initiatieven die al bestaan.

AFC2016

Actief op Twitter, Instagram, Youtube, en Facebook.

About Pobresh.com
Pobresh.com is een databasewebsite die oorspronkelijk vooral gericht was op Polyp Break Dance en Shake.
Later is de database veel groter geworden door het toevoegen van vrijwel alle andere vermaakzaken.
Naast deze database vind je hier ook diverse fotoreportages van kermissen en pretparken.

Pobresh.com zet zich daarnaast in voor het Vinden, Verstrekken en Behouden van informatie en beeldmateriaal over (kermis)attracties.
Hierbij behoort ook het overnemen en re-creƫren van websites met informatie over de kermis die om wat voor reden dan ook anders verloren zou gaan. KermisOrganiser is een van deze projecten.

logo1

Pobresh.com is ook actief op Facebook 

Kermis toevoegen